Från strategi till tekniskt genomförande

Företag som anlitar Stratiteq ökar sin konkurrenskraft med lösningar för beslutsstöd, CRM, e-handel, intranät, kundportaler och leadshantering som gör det enklare att kommunicera internt och utveckla moderna [digitala] kundrelationer.

Vi tar gärna utgångspunkt i de framgångsrika koncepten Min digitala arbetsplats och Min digitala marknadsplats.

Plattformarna är ledande och består av teknik från Microsoft, EPiServer, inRiver, IntraActive, Marketo, Qlik och Xamarin. Mobilanpassat och molntjänster är självklart.

Vanligtvist anpassar vi standardsystem, men vi bedriver också fullskalig mjukvaruutveckling med några av regionens främsta arkitekter och utvecklare.


Våra specialiteter

  • Att leverera åtagande. Vi förstår inte riktigt grejen med att endast syssla med resurskonsulting. Kunduppdrag gör sig bäst med tydliga leverabler och effektmål. 
  • Att skapa helhetslösningar. Delsystem och teknisk komplexitet förutsätter tight integration. Vi tar de många nischerna och gör till en större helhet.
  • Att kundanpassa mjukvara. När själva IT-stödet utgör väsentlig konkurrensfördel för kunden kan vi utveckla ett skräddarsytt system för ännu bättre passform.
  • Att arbeta agilt. Våra projekt är flexibla med engagerade kunder som har stort inflytande vid prioriteringar. Kunden ska få rätt lösning utifrån aktuellt behov.