Så genererar du affärsmöjligheter online (Malmö)

-
Scandic Stortorget, Stortorget 15, 211 22 Malmö
  • Vill du veta hur ditt företag kan generera affärsmöjligheter via webben? Stratiteq och Microsoft i samarbete med Wednesday Relations anordnar ett seminarium där vi utgår ifrån köp- samt säljprocessen med fokus på B2B i en digital affärsvärld. Du får exempel på aktiviteter som driver affärer – hela vägen från prospekt till försäljning. Begrepp som Inbound/Outbound Marketing, Integrated Marketing och Lead Scoring/Nurturing/Routing sätts i ett affärsmässigt sammanhang. På seminariet kommer vi även att visa en plattform för integrerad marknadsföring – som gör det möjligt att förstå kunderna, effektivisera marknadsföringen samt skapa automatiserade och mätbara kampanjer. Varmt välkommen!

    Anmäl dig här