Hur påverkas er affärsmodell av den digitala transformationen?

-
Media Evolution City i Malmö
 • Det enda som är konstant är förändring, brukar man säga. Det känns som det stämmer bättre än någonsin i den pågående accelerationen – inte minst med tanke på den digitala transformationen och kunders nya köpbeteende.

  Oavsett om det handlar om ditt företags affärsmodell, processer eller produkter så är allt föremål för förbättringar – ständiga eller mer radikala. I sammanhanget kan Business Model Generation (BMG) med fördel användas. BMG är en modell som med utgångspunkt från dina kunders behov gör det enklare att både utvärdera och utveckla er affärsverksamhet.

  På seminariet går vi igenom hur BMG-modellen fungerar samt visar exempel på ett företag som utmanat sin affärsmodell. Avslutningsvis får du möjlighet att känna på BMG i en mini-workshop. Vi arbetar då välkända case som Metro, Spotify med flera.

  Vi inleder morgonen med en härlig frukost 08:00. Presentation 08:30-10:00.

  Varmt välkommen!

  Anmäl dig här