LEDA today på Foo Café – Effektivt samarbete internt och externt för företaget med Office 365

-
Foo Café, Stora Varvsgatan 6 a, 211 19 Malmö
  • För effektivt samarbete inom och mellan organisationer betyder digitaliseringen av företaget allt mer. Krav ställs därför allt mer på stabila, omfattande multi-funktionsprogram som är användarvänliga.

    Stefan Hult (en av intiativtagarna i LEDAtoday), Stratiteq, med gedigen kunskap i Office 365 kommer på ett inspirerande och lättfattligt sätt förklara hur man kan maximera och optimera användningen i företaget av Office 365. Han kommer hands-on, med live-demo visa hur effektivt samarbetet blir mellan anställda och i samverkan med kunder.

    Stefan går bl.a. igenom Next Gen Portals, Office Graph, Unified API, Office Groups, One Drive, Delve, Skype for business, Web Apps.

    Anmäl dig här