Snabb och korrekt produktinfo med PIM

-
Stratiteq, Gustav Adolfs torg 10 A, Malmö
 • Värdefull och hundra procent korrekt information om företagets produkter är en hygienfaktor – i en tid där köpbeteendet förändras. Med en PIM-lösning (Production Information Management) är det möjligt att framställa, underhålla och distribuera företags produktinformation mer effektivt.

  Genom att se över arbetssätt och processer, samt integrera med kringliggande system, kan manuellt arbete reduceras och aktuell produktinformation i alla kanaler säkerställas.

  Caroline Josefsson, marknadskommunikatör Icopal, berättar om hur de effektiviserat sitt informationsflöde gentemot återförsäljare. Vilka var utmaningarna, hur löste de problemet och vilka konkreta resultat har uppnåtts – hittills?

  Välkommen på ett inspirerande frukostseminarium om snabbare arbetsprocesser, aktuell produktinformation och ökat kundvärde.

  Målgrupp: Kommunikationschefer, Marknadschefer, Produktchefer. Bjud gärna med din IT-chef.

  Anmäl dig här