Det Nya Arbetslivet – en värld i förändring skapar nya möjligheter

-
Microsoft Sverige, Finlandsgatan 36, Kista
  • Stratiteq medverkar som utställare på Microsofts dag "Det Nya Arbetslivet – en värld i förändring skapar nya möjligheter"

    Detta är eventet för alla oss med sann passion för och som ser potentialen i att driva verksamhetsförändring genom nya arbetssätt och en modern arbetsplats.

    Dagen som tidigare hette Officedagen har bytt namn för att bättre spegla vad dagen egentligen handlar om, en dag då kunder med extra intresse av det nya arbetslivet och den digitala arbetsplatsen samlas för att knyta kontakter, dela och ta del av andras erfarenheter samt få information och inspiration kring nyheterna inom området. Dagen är fokuserad på verksamhetsperspektivet och inte i huvudsak det IT-tekniska, utan mer hur vi kan dra nytta av tekniken i verksamhetsförändring.

    Under dagen finns möjligheter att ta del av andras erfarenheter och få tips och trix till hur vi får ut mesta möjliga ur plattformen och driva innovation. Kort sagt, den senaste och hetaste informationen om det nya arbetslivet från kunder, partners och Microsoft samt ett gyllene tillfälle att träffas och lära av varandra.

    Anmäl dig här