Lediga tjänster

YouCruit används för hantering av ansökningar.

Vill du också vara Stratiteqare?

Vill du arbeta på ett ledande affärs- och IT-konsultföretag i Öresundsregionen?

Stratiteq är en arbetsplats med stark värdegrund och våra konsulter jobbar med roliga kunduppdrag på välkända företag. Här levererar vi åtaganden, inte resurskonsulting.

Vi värdesätter alla typer av kontakter med affärsfokuserade, kompetenta och passionerade affärs- och IT-konsulter. Om ingen av våra lediga tjänster passar din bakgrund och profil så är du alltid välkommen att göra en allmän ansökan.

"A rebel alliance"

Tänk tekniska affärskonsulter och strategiska IT-konsulter. Här skiljer vi inte på affärsstrategi och teknik, utan affärs- och IT-konsulter jobbar tillsammans.

Hattfabriken är vårt kontor

I Hattfabriken på Gustav Adolfs torg i Malmö finns vårt coola och anrika kontor. Du skulle garanterat trivas, precis som vi och alla våra besökare.

Utmanade projekt på kända företag

Hundratals företag har genom åren valt att anlita oss för att utveckla moderna strategier och digitala lösningar – uppdrag lika roliga som krävande.

Grymma kollegor

Vill du omge dig med kompetenta kollegor på ett affärs- och IT-konsultföretag i framkant? Om du har mycket att ge oss så kan vi garanterat ge dig ännu mer.

Sugen på frukost eller afterwork?

På fredagar är det frukost med info om allt ifrån månadens resultat och säljläge, till projekt och nya affärer. Titt som tätt kör vi afterwork eller cookalong.

Seriösa konferenser, sjukt roliga resor

En gång om året ger vi oss ut på KAP-resa. Det innebär konferens, teamwork och festligheter. Senaste åren har vi varit i Dublin, Rügen och Torrazzetta.