Välkommen Tobias Olsson

  • Ytterligare ett nyförvärv är ett faktum. Idag den 31 januari börjar Tobias Olsson hos oss för att arbeta med lösningar inom CRM.

    Tobias har i grunden en tvärvetenskaplig utbildning (arbetsvetenskap och datavetenskap) och kommer närmast från Logica i Malmö. På Logica har han sedan fyra år tillbaka arbetat som systemutvecklare inom olika projekt med inriktning mot elmarknaden. Han har arbetat med en rad olika utvecklingsmetoder och verktyg och har på senare tid fattat tycke för lösningar inom .NET-miljö.

    Angående golf så finns där helt klart potential men inte lika mycket tid. Eftersom Tobias gillar utmaningar förgyller han sin fritid med aktiviteter som t ex triathlon och skogscykling. Skogscykling är väl ungefär som vanlig cykling fast man brukar bli tröttare och aningen skitigare, helt i Tobias smak.