Punkrockare och scrum master ny projektledare på Stratiteq

  • Idag börjar en glad projektledare vid namn Cecilia Samuelsson på Stratiteq. Cecilia har 12 års erfarenhet av systemutveckling inom olika branscher. Nu närmast kommer Cecilia från IKEA IT i Helsingborg där hon senast hade hand om projektet att ta fram och lansera den köksplanerare i 3D som finns på IKEAs webbplats. Cecilia har även jobbat med systemkrav som business analyst, som scrum master och som utvecklare/systemarkitekt.

    På Stratiteq kommer Cecilia fortsätta som projektledare inom affärsområdet Portal där hon bl a kommer att hjälpa till med att förbättra arbetsprocesserna inom kravhantering, projektledning och kvalitetssäkring.
        
    Fritiden spenderar Cecilia oftast med sambon och katten Morris, tränar mycket i alla former och spelar bas i ett punkband från Helsingborg.