Madeleine Swärdh marknadskoordinator

  • I maj börjar Madeleine Swärdh som marknadskoordinator hos oss på Stratiteq. Madeleine kommer att arbeta med events, kundcase, sociala medier, säljmaterial med mera. Det är en helt ny tjänst hos oss som ett steg att ytterligare förstärka vår marknadsnärvaro och positionering. Madeleine kommer närmast från en tjänst som marknadsassistent på Studentlitteratur och har dessförinnan jobbat inom Handelsbanken.

    Efter en jorden runt resa och en kort sväng som Oslobo bestämde sig Madeleine för att studera ekonomi i Lund. Där var det tillslut kurserna i marknadsföring som fick hjärtat att bulta lite extra. När Madeleine, som är uppväxt i lilla byn Paradis, inte jobbar träffar ni henne troligtvis på gymmet. Hon umgås gärna med familj och vänner, helst över en lång middag, och gillar att testa nya restauranger och strosa i inrednings- och modebutiker i Köpenhamn. Hon älskar att resa och lata dagar spenderas gärna under ett parasoll med en pocket.

    Varmt välkommen Madeleine!