Camilla Kogg Account Manager

  • Denna vecka börjar Camilla Kogg som Account Manager hos oss på Stratiteq.

    Camilla kommer ursprungligen från Hässleholm men har, efter Universitetsstudier, arbetat 17 år i Stockholm inom stålindustri, inom mjukvaruföretag med affärssystemsimplementationer samt i konsultbranschen med fokus på systemupphandlingar och verksamhetsutveckling. Camilla flyttade, för en vecka sedan, tillsammans med sina treåriga tvillingar hem till Skåne för att börja hos oss på Stratiteq. 

    Camilla trivs bäst i mötet mellan kund och leverans och tycker att hon, på Stratiteq, verkligen har “hittat hem”. Camilla bor med tvillingarna i Hjärup och i ett svagt ögonblick har hon lovat barnen en hund, fritidssysselsättningen är räddad för de närmaste tio åren… 


    Varmt välkommen Camilla!