Malin Karlsson IT-konsult

  • Denna vecka börjar Malin Karlsson på Stratiteq. 

    Som ny medarbetare kommer Malin få en rivstart genom Stratiteq Summer School när det gäller kompetensutveckling – inför arbetet som blivande konsult och kommande karriär inom något av våra affärsområden.

    Malin tog examen från Systemvetarlinjen i Lund förra sommaren. Sedan dess har hon pluggat språk och varit anställd hos bemanningsföretaget Academic Work.

    Malin tycker om att resa och nu senast bar det av mot Kina. Vart hon reser nästa gång återstår att se, men Italien och den goda maten är ett lockande mål. På fritiden umgås hon med familj och vänner, och sitter gärna och läser en bok i soffan. Ett nytt intresse är matlagning, och hon provar gärna att laga nya maträtter tillsammans med sin sambo.

    Varmt välkommen Malin!