Marie Önnemyr Projektledare

  • Denna vecka börjar Marie Önnemyr som projektledare på Stratiteq. 

    Marie har arbetat som projektledare och application manager sedan 2007 och kommer senast från Kodexe i Malmö. Innan detta arbetade hon på Apptus i Lund. 

    Med erfarenhet av att leda webbprojekt, utveckling av mobila appar, projekt med CMS såsom EPiServer och att bygga system från grunden besitter hon en bred förståelse för olika tekniker och projekttyper. Att arbeta agilt tillhör vardagen och hennes kontrollbehov kommer till nytta genom struktur och ordning. Hon kan till och med bli lycklig av ett Excel-ark.

    I kontrast till fyrkantigheten är hon utbildad till ZUMBA-instruktör med pass flera gånger i veckan. Där får hon leva ut sin passion för dans samtidigt som man måste leda och entusiasmera deltagarna. Resten av fritiden går åt till maken och de två barnen i huset i Lund.

    Varmt välkommen Marie!