Robin Nord IT-konsult

  • Denna vecka börjar Robin Nord på Stratiteq. 

    Som ny medarbetare kommer Robin få en rivstart genom Stratiteq Summer School när det gäller kompetensutveckling – inför arbetet som blivande konsult och kommande karriär inom något av våra affärsområden.

    Robin kommer närmast från Lunds universitet där han studerade Systemvetenskap. Valet av utbildning var inte svårt då det finns ett stort och generellt intresse för IT och framförallt för systemutveckling.

    Utöver systemutveckling håller Robin på med fotboll. Han har spelat fotboll ända sedan 6 års ålder och håller fortfarande aktivt på med att sparka på den där fotbollen. Han kollar mycket på TV-serier, men spenderar även mycket tid med vänner, familj och flickvän. Han är uppväxt i Vellinge och det är där han håller hus när han lirar fotboll och programmerar. 

    Varmt välkommen Robin!