Zaida Andersson Senior Consultant

  • Idag börjar Zaida Andersson som Senior Consultant hos oss på Stratiteq. Zaida har jobbat globalt i mjukvarubranchen de senaste 10 åren. Hon har jobbat med allt från projektledning, processanalys och utbildning till teknisk ledning med ansvar för globala utvecklingsteam. Det är i glappet mellan affärsbehov och tekniska lösningar som hon känner sig mest hemma. Zaida brinner för att få fram skalbara och intuitiva lösningar. BI och framtidens intranätlösningar är några områden som ligger henne varmt om hjärtat.

    Utanför jobbet är det utomhusaktiviteter av alla de slag som sysselsätter Zaida. Vandring, paddling, cykling, skidåkning och trädgårdsarbete. Gärna med kameran som sällskap. Hon har dock lovat att aldrig cykla Vätternrundan.

    Varmt välkommen till oss Zaida!