Martin Hultman IT-konsult

  • Idag börjar Martin Hultman som IT-konsult hos oss på Stratiteq. Martin kommer senast från e-handelsbranschen där han hos CDON AB har arbetat i många olika delar av systemen. TSQL och .Net är några av de språken som använts dagligen. Att hantera stora datamängder och hög trafiklast har också varit en stor del av arbetet. Erfarenheten av framförallt julhandeln och Black Friday, då belastningen på systemen är väldigt hög, är en bra erfarenhet som han tar med sig. 

    Martin är ursprungligen från Malmö, men bor sedan ett halvår tillbaka med sin fästmö och dotter i Svedala. Förutom att spendera tid med familjen så läggs det mycket tid på fotboll både av och på planen, dock mer av planen den senaste tiden. Förutom sport så är resa, mat och vänner något som betyder mycket för honom.

    Varmt välkommen till oss Martin!