Per Thyselius Projektledare

  • Idag börjar Per Thyselius hos oss på Stratiteq. Per kommer att arbeta som projektledare för projektet Singapore som Stratiteq driver tillsammans med Skånetrafiken. Han har mångårig erfarenhet från både privata näringslivet såväl som från den offentliga sektorn. Han har tidigare bl.a. haft övergripande affärsansvar och fått strategi- och affärsutvecklingserfarenhet i rollen som VD för ett mindre IT-bolag. Parallellt med detta har Per lång erfarenhet från rollen som projektledare och projektägare i olika verksamhetsförändringsprojekt. Närmast kommer Per från Envida AB.

    På lediga stunder är favoritsysslan att resa med familjen. Alla gillar mat och dryck, men eventuellt hinner familjen med något skidåk eller motsvarande aktivitet i väntan på nästa måltid.

    Varmt välkommen Per!