Peter Mannerhult IT-konsult

  • Denna veckan börjar Peter Mannerhult som IT-konsult hos oss på Stratiteq. Peter har över 20 års erfarenhet som konsult i flera olika roller men oftast som Microsoft-orienterad lösningsarkitekt med fokus på Azure. Just Azure ligger Peter väldigt varmt om hjärtat och som certifierad Azure-arkitekt sitter han gärna och testar nya Azure funktioner när de dyker upp för att få hands-on erfarenhet. Att själv "grotta ner sig" i tekniken är viktigt som lösningsarkitekt anser Peter – eftersom det minskar riskerna för felbeslut. Därför lär du nog hitta honom minst lika mycket i Visual Studio och Azureportalerna som vid ritbordet.

    På fritiden ägnar Peter mycket tid åt familjen och tränar yngsta sonens fotbollslag i Vikens IKs P08 lag. Vill du prata icke Azure relaterade ämnen så funkar amerikansk fotboll (NFL), Formel1, fotboll (helst italiensk) eller bra filmer.

    Varmt välkommen Peter!