Charlotta Tydén Affärskonsult

  • Denna veckan börjar Charlotta Tydén som affärskonsult hos oss på Stratiteq. Charlotta kommer senast från den offentliga sektorn med 6 år i Eskilstuna kommun och 7 år i Landstinget Sörmland. Som verksamhetscontroller och som utvecklingschef har hon i huvudsak drivit arbetet med att kartlägga och utveckla verksamhetsprocesser för offentlig förvaltning. Charlotta har länge varit engagerad i det nationella arbetet med att få fart på de digitaliserade processerna i den offentliga produktionen och för att skapa intresse för tjänstedesign. Hon har ett förflutet som inköpare och producent i resebyråbranschen – från EF till American Express – under hela 1990-talet, och innan dess ägnade hon sig åt Internationell ekonomi på universitetet i Lund.

    Charlottas familj består av man och två halvvuxna döttrar och hon är nyligen återinflyttad i Limhamn efter 20 år i förskingringen. Ledig tid ägnas åt segling, skidåkning, resor, god mat och vin - gärna tillsammans med familj och vänner. Håller på och fyller certifikatboken för allt vad sjöfarten behöver. Brinner för det ständiga lärandet och samlar på språk, nu är hon uppe i 5 stycken. 

    Varmt välkommen till oss Charlotta!