David Bennehult Projektledare

  • David Bennehult har börjat som projektledare hos oss på Stratiteq. David kommer senast ifrån Bouvet där han jobbade som projektledare och rådgivare inom webbutveckling och mobila lösningar. Han har en bakgrund som javautvecklare inom skräddasydda front-end och back-end lösningar. Samtidigt som Googles första Nexus-mobil lanserades så började David arbeta med mobila applikationer inom iOS och Android och fördjupade sig i applikationsutveckling inom Android. Arbetet med mobila lösningar ledde honom vidare till att jobba med webbutveckling och CMS, och han har jobbat inom de flesta områden inom webbutveckling, från konceptualisering och UX till implementation och driftsättning.

    Idag bor David i Bjärred tillsammans med sin fru Lina och deras lilla treåriga son Gunnar. Hans stora passion är musik och spelar saxofon i bandet RustyBeat. Som tur är så delar Lina samma passion och spelar i samma band och de hoppas att Gunnar kan hänga på snart med klaves eller annat. Förutom musik så tycker David om att resa och umgås med vänner.

    Varmt välkommen till oss David!