John Karlson Projektledare

  • Idag börjar John Karlson som projektledare hos oss på Stratiteq. Efter att ha pluggat ekonomi på Lunds Universitet andra halvan av 70-talet, hamnade John av en slump i IT-världen tidigt 80-tal och har stannat kvar i denna sedan dess. John har jobbat som projektledare, verksamhetskonsult inom ERP, konsultchef, Business Controller, BI-manager samt drivit egen konsultverksamhet. Gemensam nämnare i samtliga fall har varit Johns stora intresse för Business Intelligence perspektivet. I sin konsultroll har han alltid fokuserat på att försöka förstå vad verksamheten behöver och den nytta som förändringen förväntas ge för att därefter på smartaste sätt utnyttja de olika verktyg som erbjuds.

    Utanför arbetet är John en praktisk man. Han älskar att pyssla med hus och trädgård och har genomfört många projekt – stora som små. Sportintresset har funnits med i bilden sen barnsben och han har bl.a. en spelarkarriär inom fotboll och volleyboll. Numera är det framförallt golf, bridge och resor som står på agendan. Självfallet tillbringar John även mycket tid tillsammans med hustru, barn och barnbarn.

    Varmt välkommen till oss John!