Paul Berg IT-konsult

  • Denna vecka börjar Paul Berg som IT-konsult hos oss på Stratiteq. Intresset för BI och kraften bakom data fick Paul när han arbetade som säljare och själv skapade uppföljningsrapporter med KPIer för att förbättra sitt resultat. När en god vän till Paul berättade att det faktiskt går att ha en karriär med att utforska data och skapa värde för andra med samma typ av rapporter och uppföljningar begav han sig till gnällbältets hjärta Örebro för att läsa Systemvetenskap.

    Senast kommer Paul från Sigma Örebro där han spenderade sin tid inom Data Science med att skapa en prediktionsmotor i Machine Learning och som BI-konsult med Qlik som plattform. Här på Stratiteq ska han utvidga sina kunskaper till att även kunna DW och PBI.

    Fritiden spenderas med sambo, deras tvååring och i hans vrå där han har sin datorspelshörna. Nu när han återigen har relation till en stad med ett hyfsat fotbollslag är det också dags att börja gå på lite matcher igen.

    Varmt välkommen till oss Paul!