Aimen Goitom Utvecklare

  • Idag börjar Aimen Goitom som utvecklare hos oss på Stratiteq. Aimen har alltid haft ett intresse för teknik och spel, sen han var 8 år och anordnade "Super Nintendo"-turneringar för kompisar och syskon i sitt pojkrum. Sen första PC:n vid 15 års ålder har han varit familjens IT-kille i vått och torrt, vilket hans 5 syskon inte tvekar att utnyttja. Men det var inte förrän han tog sin första java-kurs vid universitetet som han insåg att programmering var den karriär som han ville följa.

    De senaste 5 åren har Aimen jobbat som systemutvecklare och affärssystemskonsult i Helsingborg. Det han ansett varit roligast är chanserna att skapa och förbättra lösningar tätt tillsammans med klienterna och den positiva feedback det har inneburit. Men lika intresserad har han varit av att följa sin nyfikenhet, vilket lett honom till bland annat att skapa lösningar med ASP MVC, WPF, Qlikview och olika resurser i Azure-miljön.

    Varmt välkommen till oss Aimen!