Patrik Holmberg vinner utmärkelsen “Most Valuable Professional” av Sitecore

 • Sitecore är en ledande leverantör av programvara för att skapa kundupplevelser i digitala kanaler. Stratiteq är en partner till Sitecore och Patrik Holmberg är en av endast 107 personer i världen (varav två i Sverige) som därmed tituleras Sitecore MVP 2014.

  Sedan åtta år tillbaka har Sitecore uppmärksammat de mest aktiva Sitecore-experterna som medverkar i digitala forum och på event – och delar med sig av sin kunskap med andra Sitecore-konsulter och kunder.

  ”Vi gratulerar Patrik till hans fina utmärkelse och gillar verkligen att ha med honom i Stratiteq-teamet. Patriks kompetens ligger helt i linje med erbjudandet att hjälpa våra kunder att utveckla digitala affärsrelationer.” (Martin Hed, affärsområdeschef Portaler)

  För mer information kontakta:

  Magnus Särnevång, sälj- och marknadschef
  070-990 91 97, magnus.sarnevang@stratiteq.com

  Martin Hed, affärsområdeschef Portaler
  076-526 98 33, martin.hed@stratiteq.com