Öresundsföretagen Stratiteq och ProActive i strategiskt partnerskap

 • Samarbetet innebär inledningsvis att Stratiteq, som partner i Sverige, kommer marknadsföra och leverera den väletablerade molntjänsten IntraActive.

  IntraActive är en molntjänst från ProActive som gör det möjligt att snabbt och enkelt implementera en modern intranätlösning, som en del av Microsoft Office 365 alternativt baserat på SharePoint (on-premises). Tjänsten består av ett stort antal standardfunktioner och betalningsmodellen bygger på ett månatligt abonnemang per användare.

  Med sin stora användarbas har IntraActive visat sig kunna reducera kostnaderna för ett intranät med hela 75%. Bland kunderna finns Arla, BoConcept, Coloplast, Copenhagen Business School, Matas med flera.

  För mer information, vänligen kontakta:

  Anna Werntoft
  CEO, Stratiteq Sweden AB
  070-591 94 99
  anna.werntoft@stratiteq.com

  Max Sejbaek
  CEO, ProActive A/S
  +45 272 233 63
  max@proactive.dk