Stratiteq öppnar kontor i Stockholm

 • Flera av Stratiteqs namnkunniga kunder finns i Stockholmsområdet, liksom en betydande andel av företagets omsättning. En ökad efterfrågan från befintliga och nya kunder gör att en etablering i Stockholm passar väl in i tillväxtstrategin för 2016-2018, under vilken period Stratiteqs verksamhet ska dubbleras.

  Hög närvaro i Stockholm gör också att samarbetet med Microsoft kan intensifieras, vilket är intressant utifrån Stratiteqs helhetslösningar inom digitala affärer (Dynamics 365) och produktivitet (Office 365). Ett utökat partnerskap med Malmöverksamheten Foo Café, som nyligen etablerat sig i Stockholm, är också av intresse.

  För mer information, vänligen kontakta:

  Anna Werntoft
  VD, Stratiteq Sweden AB
  070-591 94 99
  anna.werntoft@stratiteq.com