Office 365 – här är produktiviteten

Stratiteq är en speaking partner inom Office 365 och produktivitet.

Vi utvecklar molntjänster för beslutsstöd, CRM, leadshantering och sociala intranät. Allt integrerat, solklart.

Office 365 erbjuder funktioner för beslutsstöd (Power BI), samarbetsytor (SharePoint), sociala flöden (Yammer), kundhantering (Dynamics CRM), chatt/videokonferens (Skype) och det innovativa men hittills svårdefinierade Office Graph. Outlook, Word, Excel och PowerPoint är självklarheter. 

Kör ditt företag kontorsapplikationerna och kanske till och med CRM, SharePoint och Yammer i Office 365? Pågår ett arbete med att migrera ert företags e-post till Office 365? Är er IT-chef fortfarande skeptisk när det gäller "molnet"? Oavsett, vi hjälper dig – både med strategi och teknik.

podQast (Stratiteq) - 160705: Office 365 och produktivitet

Användning

Office 365 är tillgängligt oberoende av tid och plats – via dator, mobil eller surfplatta. Dess tjänster svarar mycket väl upp till dina användares behov och krav, vilket gör att ni drar nytta av gjorda investeringar.

Kostnader

Genom att endast betala licenser för de som verkligen använder systemet så reduceras IT-kostnaderna markant. För att inte tala om era onödiga kostnader för egen hårdvara.

Säkerhet

Lagra företagets data i Office 365 och Microsoft tar hand om kryptering, kodlås, larm, brandskydd, backup med mera. Nej, inte ens ditt företags IT-avdelning kan komma i närheten av Microsofts rigorösa säkerhet.

Tillgänglighet

Hos Microsoft finns flerspråkig supportpersonal dygnet runt, året runt, som hjälper till oavsett var i världen användaren befinner dig. Tillgängligheten på ert system är så nära 100% ni någonsin kan komma.

Underhåll

Förbättringar av befintliga program och nya versioner kommer i strid ström. Tänk vad skönt om du kunde slippa tänka på uppdateringarna. Med Office 365 är det Microsoft som fixar. Och det bara fungerar.

Mer information

Fyll i nedan kontaktforumlär, eller besök:

Office 365 Customer Success Center

Kontakta oss

Kontakta oss för att diskutera utmaningar och möjligheter på ditt företag.

Stefan Hult
076-644 70 09
stefan.hult@stratiteq.com