Date : 25 september, 2017

Idag börjar Daniel Buhre som teamchef hos oss. Daniel älskar teknik och människor, helst i kombination. Nu i rollen som teamchef ser han fram mot att ytterligare kunna bredda sig inom båda domänerna. Tror att grunden till en bra leverans är ett ärligt och öppet samarbetande lag. Laget före jaget är grunden som han står på. Något som även appliceras på träning och match av sonens P10 fotbollslag.

Senast kommer Daniel från Sony Mobile där han jobbat med team- projekt- och produktledning de senaste 12 åren, ungefär jämt fördelat mellan inbyggda system och tjänster i datacenter och på diverse molnlösningar.

Boende i Lund, gift med två barn, hund och kombi. Den tid som blir över spenderas helst ute i det fria, antingen framför grillen eller på en cykel i skogen.

Varmt välkommen till oss Daniel!