Mattias Froste Konsult

Date : 18 oktober, 2017

Denna vecka börjar Mattias Froste som konsult hos oss på Stratiteq. Mattias har arbetat som konsult i nära 20 år varav de senaste i egen regi. Kunderna har mest varit inom omställningsbranschen och medlemsorganisationer men även byggsektorn och teknikbolag har förekommit.

IT-arkitektur, kravställande, projektledning samt utveckling och förvaltning är de områden som ligger Mattias varmast om hjärtat. Intresset för datorer startade dock redan i 6-års åldern på det glada 80-talet och under tonåren slets intresset mellan spelprogrammering och gitarrspelande rockstjärna. Karriären startade på Lundalogik som renodlad utvecklare men gled successivt över till mer och mer kundkontakt och det är framförallt där intresset idag ligger.

På fritiden tränas det mycket crossfit tillsammans med frun. Bosatt i Oxie kyrkby hinns det även med en del trädgårdsarbete samt tevespelande.

Varmt välkommen till oss Mattias!