Date : 5 mars, 2018

Denna vecka börjar Åsa Egnell som affärskonsult på vårt Stockholmskontor. Åsa har en gedigen erfarenhet från retail och tredjepartslogistik där hon haft olika nyckelroller inom Supply Chain och IT. Åsas erfarenheter har gett henne en holistisk syn på den sammantagna affären, oavsett bransch. Åsa drivs av att förstå kundens krav och mål för att sedan omsätta detta till verklighet och använder ett strukturerat arbetssätt drivet genom hög affärsförståelse. De senaste åren har Åsa arbetat främst med verksamhets- och affärsutveckling där hon bland annat ansvarat för att leda projektteam mot förstudie och implementering av nya IT-lösningar.

Åsa är en riktig globetrotter och tillägnar stor del av sin lediga tid till spännande resor tillsammans med familj eller i glada vänners lag. Nu ser Åsa fram emot att bidra med sina erfarenheter samt bredda sin egen kunskap genom att bli en del av Stratiteq.

Varmt välkommen till oss Åsa!