Basem Sallenman konsult inom Business Transformation

Date : 12 april, 2018
Denna vecka börjar Basem Sallenman som konsult inom vårt affärsområde Business Transformation. Basem är i grunden systemvetare och har jobbat med Business Intelligence i 12 år, senast som Teamchef för Analytics på Acando. Det har alltid funnits ett brinnande intresse för ny teknik, och han tycker det är spännande med disruptiva teknologier och delningsekonomi.
 
I konsultrollen jobbar Basem helst nära kunden under hela resan, och framhåller vikten av ett stort kundengagemang. Han försöker tänka stort och långsiktigt, och är därför en stor supporter av ‘Fail cake’ – magi skapas inte när man är rädd för att göra misstag.
 
Mindfulness utövas helst på snabb MC för att rensa huvudet och hitta fokus. Han har ofta nån bok som ska läsas men som mest ligger och dammar, det blir istället mycket serier och film för nedvarvning. Som sexåring fick Basem ett 8bit NES och blev frälst – där lades grunden för problemlösning och vikten av tålamod. Som tur är har sönerna tagit vid intresset så de spelar en hel del tillsammans – hur kul som helst! 
 
Varmt välkommen till oss Basem!