Fredrik Cederquist konsult

Date : 3 maj, 2018

Denna vecka börjar Fredrik Cederquist som BI-konsult på vårt Stockholmskontor. Fredriks BI-resa startade i början av tiotalet och har pågått sedan dess. Cognos-sviten har varit hans hemmaplan och då främst TM1/Planning Analytics. Detta har lett till att finansiell planering är Fredriks melodi, men också att han har stor erfarenhet av budgetering och planering inom en rad olika branscher.

Fredriks främsta drivkraft är att hjälpa kunden hitta en gemensam linje från budget till utfall, för att fatta bättre beslut. De hänger faktiskt ihop, eller borde i alla fall göra det. De senaste åren har Fredrik arbetat främst som lösningsarkitekt och utvecklare i olika budget- och planeringsprojekt.

På fritiden är Fredrik en ölbryggande orienterare som ofta lyssnar på bortglömd musik tillsammans med familj och vänner. Om ni vill ha ett exempel på Fredriks favoritmusik kan han varmt rekommendera den finska artisten Frederiks fullständigt horribla tolkning av Kung Fu Fighting vid namn Kung Fu taistelee (finns på Sportify).

Varmt välkommen till oss Fredrik!