Denna vecka börjar Patrik Murman som BI-konsult hos oss på Stratiteq. Patrik har tidigare jobbat som konsult, främst inom utveckling och projektledning. Hans BI-resa började under 2015 när han kom in på ett uppdrag inom SSRS. Där väcktes intresset för BI och allt vad det innebär, och han gillar att kunna presentera och läsa av data i realtid.

Utöver rollen som konsult har Patrik över 10 års erfarenhet från försvarsmakten där han har utövat allt från gruppchef till instruktör, vilket medfört att han trivs att arbeta i grupp och lösa problem.  

Patrik har nyligen blivit pappa till en liten son, så han håller på att lära sig allt vad det innebär att vara pappa. Annars blir det träningen på fritiden, allt från Göteborgsvarvet till att försöka åka Vasaloppet utan att ha åkt längdskidor. Sen blir det också en och annan timma framför datorn med något roligt spel tillsammans med vännerna. Öl är väldigt gott också.  

Varmt välkommen till oss Patrik!