Fredrik Borg Teamchef

Date : 21 augusti, 2018

Vi säger välkommen till Fredrik Borg som kommer arbeta som Teamchef inom vårt affärsområde Custom Solutions.

Utveckling är viktigt för Fredrik, både hans och andras. Att våga satsa och engagera sig, oberoende av om man lyckas eller misslyckas i slutändan, ser han som en förutsättning för all framgång och utveckling. Fredrik strävar efter att tänka och agera positivt och konstruktivt. Det innebär inte att blunda för problem, utan att våga uppfatta och hantera dåliga saker men inte tillåta sig att fastna i dem. Förbi varje klagomål finns ett önskemål, och hans erfarenhet är att vi människor mår bäst när vi rör oss i riktning mot lösningar.

Fredrik är gift med Åsa och har tre barn. Som person är Fredrik nyfiken och får energi av att lära sig nya saker, eller att förstå gamla saker på ett bättre sätt. Detta har lett till att han genom åren har ägnat sig åt bland annat forskning i partikelfysik, dykning, kampsport och pistolskytte.

Varmt välkommen till oss Fredrik!