Kathrine Spang Konsult

Date : 23 augusti, 2018

Denna vecka började Kathrine Spang som konsult inom vårt affärsområde Analytics. Kathrine är i grunden maskiningenjör med inriktning på produktion och har tidigare arbetat som produktionsingenjör samt forskat på statistiska beräkningar av nyckeltal inom tillverkningsindustri. Hon har alltid gillat att vrida och vända på siffror och har under en tid velat programmera mera, det var så hennes BI-resa tog fart för ett och ett halvt år sen. Kathrine arbetar gärna nära kunden och slutanvändaren för att skapa något de verkligen använder i sitt dagliga arbete.

Utanför arbetet pågår det många småprojekt som stickning av halsdukar, arduino programmering och målning. Hon tar mer en gärna en öl eller två med goda vänner eller går promenader i hemstaden Lund. Om hon inte sitter vid sin dator på jobbet är ett säkert kort att hon befinner sig vid närmaste kaffebryggare.

Varmt välkommen till oss Kathrine!