Date : 7 september, 2018

Vi säger välkommen till Stefan Enberg som kommer arbeta som senior utvecklare inom vårt affärsområde Custom Solutions. Stefan kommer senast från Qlik där han har arbetat som senior utvecklare sedan 2014, främst med Qlik Sense med fokus på data inladdning. På senare år har han även arbetat mycket med open source med fokus på skalbara lösningar för molnet.

Stefan bor på en gård med sina två barn och två hundar. Fritiden spenderas mycket med familjen, renovering av gården samt trädgårdsodling. Som person är Stefan nyfiken och gillar att lära sig nya kunskaper och färdigheter. Bland det bästa han vet är att laga saker, oavsett om det är trasig elektronik, bilar eller traktorer. Stefan gillar även att bygga egen hårdvara, allt från att designa kretskort, löda komponenter till att programmera firmware.

Varmt välkommen till oss Stefan!