Idag börjar Mattias Vig som affärskonsult inom vårt affärsområde ECX. Att utmana och utmanas är något Mattias brinner för, speciellt i kundrelationer. Han kommer närmast från APSIS där han har haft lika många titlar under 8 år som många har under en livstid men där fokus på kund- och internutveckling inom Marketing Automation har varit kärnan i det Mattias har gjort. Han har även hjälpt både små och stora bolag att starta samt utveckla sin resa inom Marketing Automation och ser med stor spänning fram emot att ta nya och större kliv med Stratiteq.

Mattias är en Malmöpåg som bor på Limhamn med sin fru Sandra och deras två barn, Olivia och Sam. Att träna klockan 05.00 varje dag är en självklarhet för Mattias. Humor är viktigt och Mattias tycker själv att han har hyfsad sådan, även om hans fru har gjort klart för honom att han endast är riktigt rolig vid 2 av 10 försök.

Varmt välkommen till oss Mattias!