Date : 17 oktober, 2018

Vi säger välkommen till Peter Furby som kommer att arbeta som CTO och Vice VD. Peter har lång erfarenhet inom IT från en rad olika branscher såsom Energi, Logistik, Transport, Ekonomi, Fastigheter, Vård och Omsorg. Han har arbetat med utveckling av system inom Iot, Cloud, Mobile och Embedded och gillar att se hur tekniken kan stödja affärer, processer och människor. Peter tog en MCP i .NET för 15 års sedan men de senaste 10 åren har det inte blivit mycket kodande. Istället har han arbetat i ledande positioner inom hård- och mjukvaruutveckling. Med sin breda erfarenhet och sitt helhetstänk vill han pusha organisationer och företag att skapa banbrytande lösningar.

Peter kommer ursprungligen från Umeå men flyttade till Stockholm för att börja sin yrkesmässiga karriär. Efter något år i huvudstaden bar flytten ner till Skåne där han, förutom en avstickare till London, har arbetat i Lund och Malmö. Idag bor han i Helsingborg med sin fru och sina tre söner. Peter gillar att snacka musik, gå på konserter, att vara nära havet och fixa med sitt hus i Grekland.

Varmt välkommen till oss Peter!