Date : 1 november, 2018

Vi säger välkommen till Peter Nylander som kommer att utöka teamet inom vårt affärsområde Custom Solutions. Peter har arbetat med mjukvaruutveckling under lång tid, både på konsultbolag och produktbolag. Han brinner för att bygga produkter och upplevelser som gör det enklare och roligare för användaren. Peter kommer senast från Microsoft där han arbetade som utvecklare och arkitekt för fotoappen i Windows 10.

Peter kommer ursprungligen från Lerum utanför Göteborg men flyttade ner till Lund för att studera och blev sedan kvar i Skåne. Idag bor han i Bunkeflostrand med hans fru och två söner. När Peter inte umgås med familjen eller fixar i trädgården så gillar han prylar, skidåkning, hålla sin ölkyl välfylld med syrlig öl, lyssna på musik och spela Xbox.

Varmt välkommen till oss Peter!