Business impact through smart decisions.

Date : 11 februari, 2019

Vi säger välkommen till Andreas Palmblad som kommer arbeta som junior utvecklare inom vårt affärsområde ECX. Andreas har tidigare arbetat som polis i Malmö. Efter 6 år valde han att gå en annan väg och hans intresse för problemlösning, matematik och naturvetenskap gjorde att han upptäckte programmering och glädjen av att skriva kod. I somras genomförde han Academys intensivutbildning i C#.NET och är nu, efter några månaders trevlig föräldraledighet med sin dotter, supertaggad på att börja jobba som utvecklare.

Andreas gillar de enkla nöjena i livet som att umgås med familj och vänner samt äta och dricka gott men är inte rädd för att utmana sig själv och prova nya saker. När han har möjlighet vandrar han gärna i de svenska fjällen.

Varmt välkommen till oss Andreas!