Business impact through smart decisions.

Date : 3 juni, 2019

Närmast kommer Frank Hennekens (51) från tretton37 där han varit VD och ledde bolaget framgångsrikt genom en stark tillväxt. 

Frank har lång erfarenhet från IT-branschen – både när det gäller konsulttjänster samt produkt- och mjukvaruutveckling. Han har varit VD för små och större företag, aktiv i Sverige såväl som internationellt.

”Jag ser väldigt mycket fram emot att börja på Stratiteq – som är ett värderingsstyrt företag med en gedigen kompetens och imponerande kundlista. Möjligheterna för Stratiteq är många och det ska bli kul att få bidra till bolagets fortsatta utveckling.”, säger Frank Hennekens.

Frank Hennekens tillträder tjänster i mitten av augusti.

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Ahlkvist
Styrelseordförande, Stratiteq Sweden AB
0765-26 98 01
johan.ahlkvist@stratiteq.com

Stratiteq utvecklar företag och organisationer i digitalt driven beteendeförändring – hela vägen från strategi till tekniskt genomförande. Erbjudandet består av affärsinnovation, kundunik mjukvara, anpassade standardplattformar och effekthemtagning inom Insights & Analytics, Modern Workplace och Customer Lifecycle Management (Marketing, Sales, Service). Stratiteq grundades 2004 och har idag 120 medarbetare med kontor i Malmö och Stockholm. 2018 uppgick omsättningen till 145 Mkr. Några av kunderna är Fitness24Seven, Höganäs, Region Skåne, Securitas, Skånetrafiken och Vattenfall. stratiteq.com/press