Mjukvaruutveckling

När snart var mans produkt och tjänst är uppkopplad, så har plötsligt själva mjukvaran blivit ett av företagens viktigaste konkurrensmedel.

Det här ställer nya krav på mjukvarans unikitet. Vill man ha exakt samma plattform som konkurrenten? Eller vill man skapa något med egna fördelar.

Utveckling av mjukvara kan antingen ske i mindre skala genom att addera något företagsunikt till den befintliga plattformen. Eller i större skala genom att börja med ett vitt papper och bygga något helt från början.

I vissa fall räcker det enkla. I andra fall är det mer motiverat att ta ett större grepp och skapa hela systemet enligt företagets egna behov, skräddarsytt för att stödja företagets affärsmodell och erbjudande. På så sätt får man full kontroll och maximal utväxling.

Oavsett val, med dagens teknik kräver mjukvaruutveckling inga större investeringar. De skalbara plattformarna och molntjänsterna är tillgängliga för alla, från den multinationella koncernen till djuraffären på hörnan. Däremot så kräver det genuin kunskap.

Sedan 2004 hjälper Stratiteq företag med både enklare och mer avancerad mjukvaruutveckling. Vi genomför många omfattande projekt och för varje gång vässar och förfinar vi det faktiska hantverket bakom mjukvaran – arkitekturen, utvecklingen och kvalitetssäkringen. Samtidigt stärker erfarenheterna även det holistiska perspektivet. Alla hos oss diskuterar teknik, men också vad som blir bäst bang for the buck för den kund man jobbar med. Det gäller att sy ihop säcken och skapa något som bidrar till att effektivisera eller skapa konkurrenskraft. Det handlar om leverera nytta.

podQasts om mjukvaruutveckling

Kontaktperson

Fredrik Töörn

Fredrik Töörn

Business Area Manager – Custom Solutions

070-302 32 03

Jag vill veta mer, kontakta mig

Personlig integritet

7 + 10 =