Den andra vågen – En digital drake reser sig

Den andra vågen – En digital drake reser sig
Lunchseminarium

Tid: ons 23/5 11:00 - 13:00

Plats: Stratiteq Malmö, Gustav Adolfs torg 10 A, 211 39 Malmö


Ur världens största internetpopulation har en ny världsordning skapats. De kinesiska techbolagen är värda hundratals miljarder dollar och representerar en ny generation av bolag som med nästintill oändliga kassakistor och ambitioner är världsledande inom områden som fintech, messaging och e-handel. Den andra vågen av digital innovation är på väg att skölja över oss – men istället för väst så är det mot öst vi ska vända blickarna.

Kina har vuxit ikapp Silicon Valley, men vad kan vi lära oss av världens största digitala marknad och hur kommer vi bli påverkade framåt? Jacob Lovén tar med oss på en resa igenom extrem digital utveckling, ett alltmer avancerat digitalt beteende och ställer oss frågan hur vi behöver tänka för att vara konkurrenskraftiga i en digitaliserad värld.

Jacob Lovén tillhör duon som driver podden Den Digitala Draken. Den har idag ca 20 000 lyssnare och har på kort tid blivit en av Sveriges mest inflytelserika röster inom digitalisering och globala techtrender.Mer info / Anmälan


Laddar Karta...


Lägg in i kalendern (glöm inte anmälan)

Öppna iCal-fil eller
0