Människor. Företag. Onlinifiering.

Människor. Företag. Onlinifiering.
Trendspaning

Tid: ons 10/10 11:00 - 13:00

Plats: Stratiteq Malmö, Gustav Adolfs torg 10 A, 211 39 Malmö


Under det senaste decenniet har vi upplevt en kraftig ökning av digitalisering i näringslivet och i samhället — allt från molntjänster, mobilitet, social media, artificiell intelligens till data-drivna affärsmodeller har möjliggjort en digital kundupplevelse i en digital ekonomi. Företagen står nu inför en alltmer digitaliserad kundbas som kräver ökad effektivitet, enkelhet och en sömlöst integrerad analog och digital upplevelse.

Anders Björklund, VD på Zooma, är sedan mer än 20 år flitigt anlitad av några av väldens största B2B-bolag i deras ambitioner att göra online och digitalt till en naturlig del av sin affär. Han kommer att leda oss i hur långt människor har kommit när det gäller ”onlinifiering” och digitalisering, och belysa hur långt efter många företag och organisationer fortfarande är.

Anders kommer även beskriva vad företag måste göra för att accelerera sin egen ”onlinifierings”- och digitaliseringsprocess, för att anpassa sig till människors förändrade beteende och förväntningar.

Seminariet pågår mellan kl. 11:00-12:00 och därefter bjuder vi på lunch.

Varmt välkomna.Mer info / Anmälan


Laddar Karta...


Lägg in i kalendern (glöm inte anmälan)

Öppna iCal-fil eller
0