Sverige rusar fram i täten. Gör du?

Sverige rusar fram i täten. Gör du?
Trendspaning

Tid: tis 14/11 09:30 - 14:00

Plats: Stratiteq Malmö, Gustav Adolfs torg 10 A, 211 39 Malmö


Dagens affärsutveckling kräver både klok strategi och modern teknik. Man måste leva i sin tid. Sverige är det tredje mest digitaliserade landet inom EU. Sverige är också det näst mest innovativa landet i världen. Vi rusar fram i täten. Detta är ett seminarium om drivkrafter och om svenska företag som leder den digitala transformationen. En halvdag med fokus på ”hur man gör” istället för ”vad det är”.

Efter seminariet bjuder vi på lunch. Och stanna gärna kvar (13:00-14:00) för att diskutera möjligheter för ditt företag, eller för att känna och klämma på Business Model Generation.

FRÅN ORD TILL HANDLING. NU ELLER ALDRIG.
Vi ligger i vinddraget av den fjärde industriella revolutionen – driven av molnet. Nya spelare, oavsett bransch, är ”born in the cloud” och spetsar in sig på traditionella branscher och förändrar dem i grunden. Det går fort när möjligheterna är obegränsade. Det gäller att vara på tårna. Det gäller att gå från ord till handling. (Måns Öhrström, CTO Stratiteq)

VILKA SVENSKA FÖRETAG ÄR DIGITALA LEDARE? VAD GÖR DE?
Vi presenterar ”Digital Transformation Report 2017”, framtagen av QVARTZ och Microsoft. Beslutsfattare vid 20 svenska företag – som leder den digitala transformationen – delar med sig av sina erfarenheter. Hur tog man sig an transformationen? Vilka är resultaten? Vilka krav ställs på organisationen? Vilka är utmaningarna? (Erik Bertman, Vice VD & COO Microsoft)

HUR SKA DU OCH DITT FÖRETAG KOMMA UPP I TÄTEN?
Många beslutsfattare vet att deras verksamhet måste digitaliseras och de funderar nu på omfattning och tillvägagångssätt. Det är hög tid att bli konkret – när det gäller affärsmodell och erbjudande – och dra nytta av möjligheterna i en digitaliserad affärsvärld. Vi visar Business Model Generation och Digital Roadmap, som du kan använda för att ta ett stort steg framåt. (Kim Hedberg, affärskonsult Stratiteq)

Primär målgrupp är försäljningschefer, IT-chefer, kommunikationsansvariga, marknadschefer samt övriga ledningsrepresentanter och styrelsemedlemmar. (Eventet har ej plats för branschkollegor till Stratiteq.)

Anmäl dig här
Laddar Karta...


Lägg in i kalendern (glöm inte anmälan)

Öppna iCal-fil eller
0