Upplevelserummet – ett värdefullt besök

Det går att förklara digitaliseringen och det moderna arbetslivet i en presentation, men vi vet att det blir bättre när du får testa de digitala verktygen med egna händer. Därför erbjuder vid dig och ditt team att prova hur man kan arbeta smartare genom en lekfull och värdeskapande hands-on lab i vårt Upplevelserum.

Under en session får ni testa den senaste tekniken – när det gäller hårdvara, mjukvara, applikationer och lösningar kopplade till Dynamics 365 och Office 365. Vi provar oss fram till vad som är möjligt för just dig och ditt företag, så att ni får ut maximalt av era investeringar och kan ta ett språng mot framtiden i både arbetssätt och digitalisering.

Vi rekommenderar ledningsgrupper, eller motsvarande, att besöka Upplevelserummet. Sessionen görs sig bäst med 6-10 deltagare och tar mellan 3–4 timmar, inklusive kaffe och/eller lunch.

Målet är att ni ska lämna upplevelsen med nya idéer och uppslag på hur ni omedelbart kan förbättra ert eget och era medarbetares arbetssätt så fort ni är tillbaka på kontoret, såvida ni redan har tekniken på plats. Om inte, så hjälper vi till.

Och du, det unika med just vårt Upplevelserum är att det är mobilt. Ja, du läste rätt. Så vi kan även flytta rummet och genomföra sessionen på ditt företag.

Stefan Hult

Senior konsult på Stratiteq, med ansvar för Upplevelserummet

Prova den absolut senaste tekniken.

Här får ni ”känna och klämma” på hårdvara, mjukvara, applikationer och lösningar kopplade till Office 365 och Microsoft 365.

Vi anpassar miljön utifrån de applikationer och lösningar som ni är speciellt intresserade av.

Bjud in ledningsgruppen, eller motsvarande.

Sessionen gör sig bäst med 6-10 deltagare och tar 3-4 timmar. Kom till vårt kontor, eller så kommer vi till er.

Just vårt Upplevelserum är mobilt, så vi kan med lätthet sätta upp prylarna i något av era mötesrum.

Få nya idéer och förbättra arbetssättet.

Ni kommer garanterat lämna sessionen med massor utav nya idéer och uppslag på hur ni kan förbättra ert arbetssätt i organisationen.

Att besöka Upplevelsrummet är väl investerad tid i ert företags digitala transformation. Hjärtligt välkomna.

Vad väntar du på? Varje dag som går innebär fortsatt outnyttjad potential för din verksamhet.

Jag vill boka Upplevelserummet, eller veta mer. Kontakta mig.

Personlig integritet

4 + 14 =