Date : 12 september, 2017
[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”0px|0px|25px|0px”][et_pb_row custom_padding=”0px|0px|0px|0px” admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”/wp-content/uploads/Microsoft-Partner-Award-2017_1920x520.png” _builder_version=”3.0.91″][/et_pb_image][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Stratiteq har utsetts till årets partner 2017, av Microsoft, för ”Bästa digitala kundtransformation” – genom utvecklingen av Skånetrafikens nya biljett- och försäljningssystem. Utnämningen ägde rum ikväll (12 september) på Microsoft Partner Day i Stockholm.

Med ”Bästa digitala kundtransformation” avses ”En partner med kundcase baserat på den nya tekniken som gett kunden möjlighet att utveckla sin affär på ett helt nytt sätt”.

Motiveringen lyder:

”Stratiteq har för sin kunds räkning tagit fram en lösning för att utveckla kollektivtrafiken i regionen. Systemet har implementerat en mer flexibel prismodell med syfte att förenkla resandet. Idag genomförs årligen 165 miljoner resor, med ett långsiktiga mål att 2030 ha en marknadsandel på 40 procent av alla motorburna resor. Lösningen är helt baserad på Microsoft Azure [plattform och tjänster för molnbaserad databearbetning] och utvecklades och implementerades på mindre än tolv månader.”

För mer information, vänligen kontakta:

Magnus Särnevång
Marknadschef, Stratiteq Sweden AB
0709-90 91 97
magnus.sarnevang@stratiteq.com

Anna Werntoft
VD, Stratiteq Sweden AB
070-591 94 99
anna.werntoft@stratiteq.com

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]