Kristoffer Hansson Borg Konsult

Date : 24 augusti, 2018

Förra veckan började Kristoffer Borg som BI-konsult på vårt Malmökontor. Kristoffer har en bakgrund inom konsultbranschen där han senaste tiden arbetat ganska brett med finansiell controlling, implementation av ERP-system samt utveckling och förvaltning av QlikView miljöer. Han tycker därför det skall bli riktigt kul att arbeta med business intelligence på heltid. I konsultrollen har Kristoffer alltid ett nära samarbete med såväl kollegor som kunder och ser detta som ett måste för att uppnå resultat. Han arbetar gärna med att effektivisera processer och ser gärna att rätt person får rätt information vid rätt tillfälle.

Kristoffer är en gift och en engagerad familjefar som är bosatt i Malmö. På fritiden blir det numera mycket besök på Malmös alla fantastiska lekplatser men han hinner även med korpenfotboll, paddeltennis, löpning och golf när tillfälle ges. Han har ett stort intresse för serier och sport där favoritlagen självklart är Malmö FF, Liverpool och New England patriots.

Varmt välkommen till oss Kristoffer!