Qultur

Vår företagskultur kännetecknas av flexibilitet, hjälpsamhet, närhet, tillit, transparens och socialt engagemang. Och att vi har jäkligt roligt.

Hello!

”Mitt namn är Q. Jag är Stratiteqs maskot.”

Power to Transform™

 

Instagram

På Instagram berättar vi om helt vanliga dagar på Stratiteq.

Vår nya VD Frank Hennekens presenterar sig själv och delar med sig av hur första arbetsveckan har varit. Så härligt att ha dig på plats @frankhennekens 👏🏽 Varmt välkommen in i KAP-gänget! ...

Under ett fyra veckor långt Boot Camp lett av Marcus Classon, har det här gänget preppats i hur man inte bara tar sig an – utan briljerar i sina konsultroller. Stolta välkomnar vi våra 6 nyaste tillskott i Stratiteq-familjen med en "Välkommen in i gänget-fika". 💪🧠 ...

Skönt att vara igång igen efter semesterledigheten. Hösten kommer bjuda på en massa spännande saker som vi självklart kommer att dela med oss av här på vårt Instagramkonto. 💻📸 #denbästaarbetsplatsen ...

Ett (nästintill) osunt intresse och år av hårt arbete ligger bakom vårt KAP Adam Deltingers fina utmärkelse från Microsoft som deras MVP - Most Valuable Professional. Vi på Stratiteq är stolta och glada över att ha kompetens som Adam i teamet och en fin utmärkelse som denna ska såklart firas! 🍰 ”The Microsoft MVP Award is an annual award that recognizes exceptional technology community leaders worldwide. With just over 2.000 awardees worldwide, Microsoft MVPs represent a highly select group of experts. MVPs share a passion for technology, a willingness to help others, and a commitment to community. MVPs’ efforts enhance people’s lives and contribute to our industry’s success in many ways. MVPs are technology’s best and brightest, and we are honored to welcome Adam as one of them. MVPs also receive early access to technology through a variety of programs offered by Microsoft, which keeps them on the cutting edge of the software and hardware industry.” (Microsoft) Heja dig Adam. Vi är så stolta över dig☝🏽💪🏽 #kap #microsoftmvpaward ...

Ett rum att trivas i. More to come... #denbästaarbetsplatsen #återhämtning #arbetslust #kreativitet ...

Yay, hurra och grattis säger vi till vårt KAP Adam Deltinger som numera kan titulera sig MVP – Most Valuable Professional – av Microsoft. Endast 2000 personer i hela världen har samma utmärkelse. Vad det innebär och varför vi är så stolta? Det berättar vi mer om inom kort. 😉 #microsoft #kap ...

Den bästa arbetsplatsen

Vår vision är fulländade leveranser och den bästa arbetsplatsen.
”A rebel alliance”
Tänk tekniska affärskonsulter och strategiska IT-konsulter. Här skiljer vi inte på affärsstrategi och teknik, utan affärs- och IT-konsulter jobbar tillsammans.
Hattfabriken är vårt kontor
I Hattfabriken på Gustav Adolfs torg i Malmö finns vårt coola och anrika kontor. Du skulle garanterat trivas, precis som vi och alla våra besökare. Vi har även kontor i Gamla stan, Stockholm.
Utmanade projekt på välkända företag
Hundratals företag har genom åren valt att anlita oss för att utveckla moderna strategier och digitala lösningar – uppdrag lika roliga som krävande.
Grymma kollegor

Vill du omge dig med kompetenta kollegor på ett affärs- och IT-konsultföretag i framkant? Om du har mycket att ge oss så kan vi garanterat ge dig ännu mer.

Sugen på frukost eller afterwork?

På fredagar är det frukost med info om allt ifrån månadens resultat och säljläge, till projekt och nya affärer. Titt som tätt kör vi afterwork och cookalong.

Seriösa konferenser och sjukt roliga resor

En gång om året ger vi oss ut på KAP-resa. Det innebär konferens, teamwork och festligheter. Senaste åren har vi varit Rügen, Torrazzetta och Moseldalen.

|

Medarbetare berättar...

Läs om vad medarbetare tycker om sitt jobb på Stratiteq.
Björn fixar det mobila
Camilla förbättrar vården
Fredrik gillar snygg kod
Ulla uppmuntrar till dialog

Värdegrund

Grunden till vårt förhållningssätt i tanke och handling utformades av våra medarbetare 2010.

KOMPETENS. Kompetens och kreativitet är avgörande för ett konsultföretag. Kunskaper, erfarenheter och egenskaper ska alltid värderas högt av kunden. Precis som nedlagd tid. Tekniken är vårt ursprung. Inom våra specialområden strävar vi efter att ligga i framkant. Kunskap är till för att spridas och vi ställer gärna upp för varandra.

AFFÄRSFOKUS. Kundens affärsnytta är avgörande. Det är viktigt att lyssna och sätta sig in i kundens verksamhet och behov. Att utmana är en förutsättning för att säkerställa att kunden får den lösning de verkligen behöver. Medverkan i skapandet att strategier och digitala lösningar för företag och organisationer är stimulerande.

PASSION. Alla medarbetares engagemang ska känns hela vägen från första kundmötet till färdig leverans och support. Vi är alla medspelare samtidigt som egna initiativ uppmuntras. Genom gott samarbete, transparens, öppen kommunikation och rätt person på rätt plats kan vi  ”agera som liten, verka som stor”. Det ska vara lätt att gå till jobbet.

Musik

Här är låtarna – skrivna och framförda av medarbetare – som på ett, eller annat, sätt handlar om Stratiteq.

Jo, du hörde rätt.